Overslaan en naar de inhoud gaan

Diensten

Webapplicatie

Je kan je website pimpen tot een webapplicatie door extra functionaliteiten toe te voegen. Je kan je klanten bijvoorbeeld laten inloggen of registreren en op die manier afgeschermde content gaan aanbieden. 

In sommige gevallen kan het zeer handig zijn om een mobiele app te ontwikkelen. In andere gevallen heb je voldoende om wat extra effort in het web-gedeelte te stoppen om van je website een webapplicatie te maken die voldoet aan de noden.

In ieder geval staan we paraat om het juiste advies te geven en ervoor te zorgen dat geen enkele opportuniteit over het hoofd gezien wordt. 

Hosting

Voor de hosting werken we samen Combell. Wij zijn professioneel reseller en samen garanderen we 99% uptime. Ook voorzien we in het beheer van jullie e-mailadressen, domeinen, ssl certificaten, ...

Website

Een website is tegenwoordig het uithangbord van een bedrijf. Kom professioneel over met een sterke website. Geef je klanten het gevoel dat ze welkom zijn en geef ze meteen de uitleg die ze nodig hebben.

De eerste indruk als bedrijf bij een potentiële klant is van cruciaal belang. Daarom kan het belang van een degelijke, gebruiksvriendelijke website niet genoeg onderstreept worden. We doorlopen samen het ganse denkproces.

ANALYSE

Eerst wordt de structuur van de website zorgvuldig uitgetekend. We proberen de structuur en de content zo goed mogelijk af te stemmen op de verwachtingen van de bezoeker. Waar komt welke informatie? Welke Call To Action knoppen zijn nodig? Gedurende dit proces werken we nauw samen met de klant zodat we niets over het hoofd zien.

"Een goede website is een goed gestructureerde website. De gebruiker moet in maximaal 2 clicks op de juiste info terecht komen."

DESIGN

Daarna wordt die structuur in een passend kleedje gegoten. Afhankelijk van de complexiteit gaan we een aantal, of desnoods alle verschillende type pagina's grafisch gaan ontwerpen. Dit kan aan de hand van de huidige huisstijl, maar we kunnen ook, indien gewenst, een upgrade of een volledig nieuwe huisstijl aanleveren. Bij het ontwerp houden we er rekening mee dat het uiteindelijk resultaat een volledig responsive website oplevert. Dat betekent dat de website er perfect zal uitzien op ieder toestel waarmee de bezoeker de website zal raadplegen.

FRONT-END + PROGRAMMATIE

Met al deze informatie gaan de front-end developers en programmeurs aan de slag om hiermee een dynamische website te bouwen. Met behulp van het CMS (Content Management Systeem) Drupal wordt alle info gekoppeld aan een databank, zodat de content van de website vrij te beheren is. Indien nodig worden scripts voorzien om de content te importeren vanuit de vorige website. Ook kunnen koppelingen gemaakt worden met ERP systemen of kunnen imports voorzien worden vanuit andere databronnen (xlsx, xml, csv, SQL, ...)

OPLEIDING

Nu alles klaar is, is het tijd om de website volledig af te werken. Er wordt een opleiding voorzien waarbij je leert om de website zelf te beheren, en waar nodig extra content toe te voegen.

Software voor broodjeszaken

Symana heeft alles in huis om je broodjeszaak efficiënter te laten draaien. Zo krijg je meer gedaan en verkocht, in minder tijd.

Een greep uit wat Symana voor jou doet:

  • Website
  • Bestelplatform
  • Bedrijvenplatform
  • Online betaalsysteem
  • Facturatie
  • Productbeheer
  • Printing
  • Support
  • Marketing

VAN WEBSITE TOT BESTELLING

Dankzij Symana heb je geen aparte website nodig. Via ons platform héb je al een site, die meteen ook gekoppeld is aan je producten. Zo kan je snel online verkopen! Heb je al een website? Geen probleem, ook je bestaande website kunnen we aan ons platform koppelen.
Gebruik je een labelprinter? Plak je het label op de bestelling en klaar is kees. Zo eenvoudig is het.

VAN FACTUUR TOT BETALING

Je klant kan vlot betalen via ons platform: online of met factuur. Geen gedoe achteraf met manueel facturen opmaken, dankzij Symana loopt dat automatisch. We voorzien zelfs koppeling met je boekhoudprogramma. Van efficiëntie gesproken!

VAN EMAIL TOT NIEUWSBRIEF

Manueel bevestigen, facturen of reminders uitsturen is met Symana voorgoed verleden tijd. Dat doet de software in jouw plaats, met automatische e-mails. Wil je soms een nieuwsbrief uitsturen? Ook dat kan met ons platform!

Bekijk hier in detail de mogelijkheden